Direktlänk till inlägg 25 november 2011

Fredag

Av Catti - 25 november 2011 18:13

Fredag och jag vaknade med huvudvärk, har haft en h-vetes dag...

Började med att jag och Filip lämnade Tomas till jobbet, därefter lämnade däcket till verkstaden, vidare till dagis för att lämna Filip.

Sedan var det till att åka till akuten i Uddevalla för att lämna kryckorna, handla på 3-stad, hem, Lidl, därefter till Veronica och sedan Överby för att landa hemma igen.

Efter lite fika så var det dags att bege sig till Lidl igen, Elvys, Kvantum och hem för att fixa senapen, hämta däcket och till slut hämta Filip och byta däck...

Inte undra på att jag är i stort behov av massage och ompyssling... Försöker hålla mig vaken och ta hand om barnen och tvätten men känner mest för att lägga mig och sova....

Återstår att se hur morgondagen blir...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se