Direktlänk till inlägg 24 november 2011

Fy fan

Av Catti - 24 november 2011 05:57

Fy fan, vaknade vid 4 snåret av en mardröm  

Känns inte vidare kul, ibland tror man att man gått vidare men helt plötsligt så dras man på något sätt tillbaka och såren som börjat läka rivs upp igen   Verkar som att jag kommer ha en sån där vemodig dag om jag inte på något sätt lyckas vända den, det har blivit bättre med tiden men denna drömmen jag hade var inte rolig...

Saknar verkligen att få höra rösten och läsa dom där idiotiska historierna som brukade dimpa ner i min mobil, saknar kramarna som tröstade mig när jag var ledsen, saknar helt enkelt min bäste vän...

Får försöka ta mig i kragen och sätta fart, snart ska barnen väckas...

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se