Direktlänk till inlägg 23 november 2011

Onsdag

Av Catti - 23 november 2011 17:00

Onsdag idag och jag har sovit som en stock, vet ej om det berodde på att älsklingen låg brevid eller medicinen, kanske både och  

Filip var så lycklig imorse men när han kom hem så var det andra toner i källan, han hade tydligen fått för sig att Tomas skulle vara här och när jag förklarade att han har annat att göra än att vara här hela tiden så ifrågasatte den lille gossen mig varför han inte bor här. Det var bara till att försöka förklara hur läget är och då kommer hans kommentar: -Då ska jag flytta till Tomas och ta hand om katten!

Ungar säger jag bara!!!    

Följde med Tomas på ett möte idag, rättare sagt jag satt och väntade på honom tills han blev klar. Väl hemma hos mig så ringer det på dörren och mitt ex står där, kan säga att det gick bra, alla 3 skötte vi oss och ingen blev sårad varken fysiskt eller psykiskt vad jag vet...

Längtar till imorgon, och till på fredag men mest till på lördag  

I övrigt så kan jag bara säga att jag mår la si så där, börjar verkligen hata min fot   Var hos läkaren igår och är fortsatt sjukskriven och nu är det sjukgymnastik, röntgen och ortopeden som gäller för min del samt mycket vila och högläge när tillfälle ges...

Nu börjar maten bli klar så det är bäst att sätta fart...

Avslutar med en stor   till mina  :an, ni vet vilka ni är...  

Tjingeling... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se