Direktlänk till inlägg 21 november 2011

Vilken tur..

Av Catti - 21 november 2011 17:59

Vilken tur att jag inte är trött idag, öhhh jag är skit trött!!!

Har haft besök av grannen med lillbus en sväng och senare kanske jag får besök av en kompis som jag inte träffat på ett bra tag, återstår att se om han hade svängen förbi stan eller inte...

Maten är lagad och min fantasi räkte sig så långt som till stekt falukorv med mos, får gottgöra familjen imorgon med lövbit och pommes istället...

Lite nervös inför morgondagens läkarbesök =(

Håller på och kopierar foton från en skiva men h-vete så trögt det går... Har försökt i flera omgångar men jag ger mig inte!!!

Kanske skulle ta och sätta lite fart ifall han plötsligt hör av sig...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se