Direktlänk till inlägg 21 november 2011

Måndag...

Av Catti - 21 november 2011 13:12

Måndag idag igen...

Har legat i sängen några timmar och försökt sova, vaknade av ett samtal och efter det så har det rullat på. Mina tappra försök till att undvika vissa tankar fungerar inte så bra men jag ger inte upp, tur att jag har mina tjejer som ställer upp och lyssnar för att stötta och ge råd...   

Fick besök för en stund sedan och då passade vi på att prata om en del saker, bland annat om framtiden och jag hoppas att vi är på samma spår nu... 

Känner mig bara så trött på det mesta och de flesta just nu men försöker att stå ut, tur att jag är lite envis och kämpar på   

Borde städa och dona men ärligt talat så skiter jag i det just nu, om någon klagar på hur det ser ut så kan dom fan i mig ställa sig och göra det åt mig...

Ska bli så skönt att lägga sig i sängen i kväll och se på tv  

I övrigt så kan jag bara konstatera att mitt   fortsätter att klappa...

Tjingeling...  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se