Direktlänk till inlägg 31 oktober 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 31 oktober 2011 12:39

Dagen började med att jag försov mig, sedan så verkade den bli bättre men nu vete fan...   

Har sån tur att jag kan äta lunch hemma idag och imorgon, på onsdag är jag ledig och ska fixa med lite saker som jag försökt att undvika men nu finns det ingen återvändo längre, situationen är ohållbar...   

Snart är det dags att dra sig tillbaka till jobbet och göra några timmar till innan jag får komma hem för att ta itu med "mamma-livet", matlagning, städning och allt som hör till samt lite dirty girl talk för att avrunda dagen...   

Mobilen har varit ovanligt tyst idag, å andra sidan så har inte jag varit vidare flitig med att höra av mig heller   

Dags att börja dra sig snart...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se