Direktlänk till inlägg 30 oktober 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 30 oktober 2011 18:16

Har en övertrött Filip som fått lägga sig tidigt så nu ligger han i sängen och skriker efter Tomas, mina försök till läggning duger inte för jag väljer fel bok, busar inte på samma sätt och är helt enkelt inte TOMAS!!! Nej, jag är inte han men jag är den som genomgick graviditeten från helvetet och förlossningen ska vi inte ens gå in på mer än att jag kände hur de skar i mig 2 gånger så jag tycker att jag borde få lite kredit för vad jag gått igenom!!!   

Sedan kommer Anton och menar på att han ska gola ner mig till Tomas, ohhh jag blir så rädd att trosresåren brinner upp   

Vet inte riktigt vad jag ska säga om herrns kommentar i torkrummet igår, liten som en spädgris???? SAY WHAT????   

Tappat räkningen på hur många gånger jag slocknat idag, är så trött, så trött att jag inte vet hur jag ska orka med kommande veckan...   

Är detta normalt så vill inte jag ha det normalt, tänkte få fixat i hemmet idag men det städningen blev det lite si och så med fast baka pepparkakor har vi gjort...

Nu ringer telefon så det är dags att dra mig till soffan igen...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se