Direktlänk till inlägg 25 oktober 2011

Kämpar...

Av Catti - 25 oktober 2011 19:27

Tisdag och jag kämpar på, jobbade undan en del på rasten så att jag kunde sluta tidigare...

Fick även reda på att jag är ledig imorgon, JIIIPPPIIIEEE, ska försöka tvätta lite idag och städa så att jag slipper detta imorgon... OM min planering går rätt så kan jag istället åka och våldgästa folk under morgondagen   

Handledaren ändrade även mitt schema för nästa vecka, känns riktigt skönt att kunna komma hem lite tidigare samt någon dag ledigt med mina underbara killar  

Funderar på om jag ska ta och slita bort sängkläderna och tvätta halva natten, fixa ansiktspackning och raka lite så att man inte känner sig som ett freak  

Har börjat fila lite på mitt examensarbete, jösses så mäktigt det känns...

Funderar på att göra något imorgon som jag inte gjort på länge, åka till THN och gå runt i butiker och shoppa lite... Det är evigheter sedan jag gjorde det så egentligen skulle jag göra slag i saken, undras bara om jag kanske hinner ner och fixa en tatuering??? Ujjj nu vill jag göra massor känner jag men räcker tiden till tro????

Har några personer i min omgivning som inte mår vidare bra, DET drar ner glädjen en aning men jag kan inte göra annat än att finnas som stöd...

Idag var det en karl på jobbet som tydligen kände mig men jag kan inte placera honom, han pratade på och jag stod där och försökte hålla masken, kanske kommer på det någon dag VEM han är   

Efter alla år av slit och strävan utan störra uppskattning eller uppmärksamhet så har jag svårt att se om någon flirtar med mig, med andra så ser jag på en gång men inte med mig, men idag fattade även jag vinken...

Det är bara som så att jag inte är intresserad för mina tankar går endast till en person  

Är lite sugen på att kanske gå ut till helgen, antingen krogen eller bio men det återstår att se hur det blir med den saken...

Nu har Filip somnat, det stora killarna är ute och jag ska suga av golven...

Tjingeling... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se