Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 24 oktober 2011 19:44

Hej och hå och luden tå, sicken dag det varit..

Vaknade före klockan ringde av illamående, skit samma det var bara att bita ihop och starta dagen...

Fick det jag skulle gjort och lämnade Filip till dagis och sedan iväg till praktiken, när jag väl slutade så fick jag stressa hemåt men fick i sista stund ringa avlastning då jag insåg att jag inte skulle hinna hämta Filip på dagis  

Väl hemma med mina killar så började tjatet, Filip babblade på om sina drömmar och de andra hängde på och  ifrågasätter varför det inte är så ännu och om det blir så och NÄR... Give me a break känner jag... Hur ska man förklara för dessa killar när de inte ens lyssnar på sin mamma??? 

Jag har sagt att jag inte tar några steg utan låter andra ta vissa beslut, har även fått säga till barnen att inte påverka någon om något men är inte säker på att de lyssnar tillräckligt på mig  

Jag är i underläge skulle jag tro bland allt manligt hormon i detta hem, undras om de skulle lyssna på mig och jag pratar med basröst och luktade Axe???   Om jag klagar??? hmmm tror att jag vill ha lite mer kontroll men är även glad över situationen som blivit  

Just nu så vill jag bara ligga på soffan och mysa, kanske ska gå ut med hunden och sedan krypa upp i soffan och drömma mig bort i min rosa lilla bubbla???

Imorgon blir ännu en lång dag, får ta och kolla med chefen om jag kan jobba in 10-15 minuter av lunchen så att jag hinner till dagis innan de stänger så jag slipper stressa...

På onsdag slutar jag tidigare och då lär jag få ta igen sånt jag missat idag och imorgon, typ städa med mera..

Dags för mig att dra mig ut med hunden och sedan in igen för att försöka värma mig...

Tjingeling  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se