Direktlänk till inlägg 23 oktober 2011

Jösses

Av Catti - 23 oktober 2011 16:56

Vilken helg det varit, blev lite smått besviken i fredags men resten av helgen har varit helt sjukt underbar...  

Tyvärr så är snart helgen slut och vardagen börjar men den kanske går snabbt förbi så att det snart är fredag kväll igen, det är marknad till helgen i stan som får göras ett besök på...   

I lördags hämtade jag Tomas och tog svängen förbi Överby för lite inhandling, bra smak har han på underkläder    Fick även hjälp med att laga maten och han är en riktig hejare på att skala potatis, duka och göra köttfärsbiffar, Linus fick även svar efter några veckors undran vilken stol som Tomas vill sitta på vid middagarna...   

Jag och Filip körde hem Tomas idag och vi hinner inte ens till Trollhättan denna gången innan Filip blir ledsen, när vi väl har släppt av honom så säger han snyftande: -Jag ska drömma en natt att han bor hos mig. Lilla goa gubben säger jag bara, det är verkligen ingen tvekan om att barnen avgudar honom...     

Fick även ett samtal från en tjej som jag saknat i mitt liv, lilla goa gumman... 

Att hänga kvar vid det förflutna är inget som gör någon gott, släpp och gå vidare säger jag, kan inte andra släppa taget så är det deras problem för var och en måste göra sitt för att må bra...

JAG mår otroligt bra, är glad och lycklig... Har de bästa personerna runt mig och det är inte många förunnat...

Jag älskar er verkligen   

Nu har jag dammsugit, utfodrat barnen och ska snart ta mig en promenad med hunden...

Tjingeling


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se