Alla inlägg under september 2011

Av Catti - 5 september 2011 19:59

Finns det något mer skit så bring it on... Har ont, är förbannad och rent ut sagt trött på problem och skit så nu blir det ändring som heter duga.

Kanske dags att ha inflyttningsfest, tål att tänkas på men jag kan ju sträcka mig till att ha en inflysttningsfika för de personer som betyder något och som finns här och stöttar utan att springa vidare med minsta lilla detalj till andra.

Mitt liv är faktiskt tro det eller ej MITT LIV!!! Gillar man inte mina beslut så kan man bara lämna mig ifred och leka att jag är persona non grata eller hur i h-vete det nu stavas, orkar inte ens bry mig...

Tror det är dags att få i mig något att äta för dagen har passerat fort utan den minsta lilla smula i magen och det börjar bli dags för mediciner så jag kommer att dra mig in i mitt skal och spela musik som jag skiter blanka fan i om någon gillar eller inte för nu vill jag glömma smärta och att denna dag och vissa personer ens existerar...

Lättast är att nå mig på mobilen eller i verkliga livet...

Tjingeling

ANNONS
Av Catti - 5 september 2011 06:46

Regnet öser ner, men det berör mig inte så mycket... Är på ett humör som jag inte riktigt kan beskriva  

Har varit uppe sedan 5 och ska snart väcka barnen så de kommer iväg till skola och dagis, själv så är det heldag i skolbänken för min del och sedan är det bara att hämta Filip och hem för att laga mat och vara mamma.  

Just nu saknar jag en person och har massor att berätta, men jag kommer aldrig få chansen   

Känner mig så vilsen ibland att jag inte vet vad jag ska ta mig till eller vem jag ska vända mig till, jag har svårt för att öppna mig om vissa saker men nu finns det 1 person som fått reda på en del som jag inte har velat berätta...

Ibland så har jag bara lust att dra täcket över huvudet och gömma mig men vad fasen hjälper det? Inte ett skit, så med andra ord är det bara att ta nya tag och acceptera läget med allt som följer   

Igår så fick jag hjälp av min granne för datorn sket sig totalt och det slutade med att jag fick ominstallera hela förbannade skiten men sånt är livet, försöker komma på alla länkar jag hade sparade så att jag kan lägga in dom igen...

 

Nu får jag sätta fart, nås genom sms under dagen eller besök...

Ha en fin dag allihopa   

ANNONS
Av Catti - 4 september 2011 21:02

Helgen som var har varit allt annat än normal, kan bara sammanfatta det med HERRE GUD!!!! Jupp, det har sagts några gånger  

Eftersom vissa är lite för nyfikna för sitt eget bästa så har jag ändrat lite inställningar i min fb, vill man veta så kan man fråga  

Fan säger jag bara, samtdigt som jag känner mig skit så finns det faktiskt några personer som får mig till att fnittra och bara släppa loss, på olika sätt  

Inga namn nämnda och inga glömda för ni vet nog vilka ni är, om inte så säger jag bara att ni har träffat mig denna helgen   

Kanske blev jag lite på lyset i fredags men jag ångrar inte det för 5 öre och står för vad jag sagt och gjort, faktum är att jag inte ångrar något jag gjort sedan i fredags och frågan är om det blir en repris??? Ni som vet med er att ni är inblandade kan ju ta er en funderare och höra av er  

I övrigt så vill jag bara säga att ni är underbara och betyder massor för mig, men ni vet nog också att det är på olika sätt och vis   

Och jag avslutar kvällens blogg med att skicka er en liten försynt cyber puss på valfritt ställe  

Tjingeling...      

Av Catti - 2 september 2011 07:27

Tar en dag i taget, finns inte mycket annat man kan göra. 
Samtidigt som jag blir häpen, så borde jag inte bli det. Man lär sig vilka som är kapabla till att säga och göra vissa saker men ändå så upphör man inte att förvånas.
Själv så har jag insett och fått det bevisat att några jag trodde stod mig nära egentligen inte är annat än flyktigt bekanta, hör man inte av sig eller ens bryr sig så ska de enligt mitt tycke inte ens räknas som vänner eller kompisar...
Tror att de har mig som kontakt på olika ställen enbart för att snoka, lite patetiskt då det bara är att fråga så får de svar av mig...
Jag får nog vackert ta en ny rensning verkar det som, ta bort alla och då menar jag alla som inte skriver till mig personligen, har kontakt med mig irl och då menar jag inte var 3:e månad eller de som frekvent spelar spelen och är aktiva...
Orkar verkligen inte med folk som bara snokar och snackar som ändå inte har med det att göra eller som inte ens bryr sig om mig eller min familj.
Får se när jag får tid över eller om folk börjar höra av sig, nu ska jag göra mig iordning för en dag i skolan och sedan är det helg och jag har planer...
Tjingeling...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se