Direktlänk till inlägg 29 september 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 29 september 2011 17:28

Sicken dag...

Började med att lämna Filip och dra iväg på möte vilket gick bra, därefter blev det vårdcentralen för prover inför årskontrollen vilket också gick bra...   

Sedan sket det sig när en person ringer och gapar, jag är både det ena och det andra, jag gör si och jag gör så... Jag fick även reda på att det hänger en snara i garaget och allt är mitt fel...   

Tur att det finns en person, ok det finns flera personer men speciellt en som fick min dag till att bli en riktigt bra dag trots allt   Tackar så mycket för allt  

Imorgon är det fredag och det sägs att det är dagen då det blir helg, jag vet vad som händer i helgen och sedan finns det ju saker som jag hoppas ska hända i helgen...   Tja om 2 dagar är det lördag      HAHAHA     

Nu får jag sätta fart och skutta in i duschen och sedan har jag lite annat att dona med... 

Tjingeling...

Ps! mobilen är på ljudlös så skicka sms istället för att ringa så svarar jag när jag ser och kan...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se