Direktlänk till inlägg 29 september 2011

Torsdag

Av Catti - 29 september 2011 09:45

Har nu varit på vårdcentralen och tagit prover inför min efterlängtade årskontroll, 85 cm i midjemått och 63.2 kg och 163.5 cm lång med andra ord så är mitt BMI 23,6 vilket betyder normalvikt.   

Fattar inte att jag klarade av detta utan emla, blir riktigt stolt över mig själv... Hade sån ångest inför detta, att lida av kanylskräck är inte kul   

Har även varit på ett möte som gick riktitgt bra och nu samtalar jag med Anneli och saknar henne så in i helskotta, ska snart skutta in i duschen innan jag ska till Trollhättan en snabbis...

Känns riktigt bra just nu och jag hoppas verkligen att denna känslan håller i sig, längtar som bara den till helgen och eventuellt mys med de bästa  

Tjingeling... 

 
ANNONS
 
Ingen bild

lotta

29 september 2011 09:57

Grattis till dej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se