Direktlänk till inlägg 28 september 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 28 september 2011 18:09

Till er som tänker tanken på att ge mig mer skit denna veckan, skulle ni kunna vänta till nästa??? Jag har redan fått mer än tillräckligt för denna veckan...

Har fått höra vilken usel jävla människa jag är och att jag inte är värd något... Ingen kommer vilja ha med mig att göra så det är nog kanske dags för alla som har med mig att göra för ni kommer bara ödsla er tid om jag förstått saken rätt...

Har lust att bara grina men vad fan hjälper det? INGET... Bara väntar på att barnen ska lägga sig så att jag får sitta och deppa ihop och skaffa krafter för att ta nya tag...

Vill inte att det ska bli torsdag, alla har vi våra rädslor och imorgon ska jag utsätta mig för min. Jag vet att vissa personer tycker att jag är barnslig men har man en rädsla så försvinner den inte bara för att man blir förnedrad...

Känns som att jag inte vill något samtidigt som jag vill allt...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se