Direktlänk till inlägg 28 september 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 28 september 2011 17:12

Sicken dag det blev, känns inte vidare men så kan det gå...

Ska snart ut med hunden och efter det är det dags för en dusch och myskläder på innan jag ska kräla i säng.

Är ledig imorgon från skolan men har en del ärenden att uträtta, börjar med möte redan kl 8.00  

Borde få städat här hemma och tvättat men frågan är om jag verkligen orkar, är fortfarande trött men förkylningen går mot bättring...

Börjar bli lite rädd inför morgondagen men jag måste få en sak avklarad och jag har ju varit med om värre saker så detta ska jag klara av också, det måste jag om jag så ska bryta ihop så får jag vackert vänta tills jag är hemma...

Längtar till helgen då jag får besök, ska bli riktigt kul   samtidigt så finns det en smolk i bägaren då jag är orolig för en person och hoppas att allt ordnar upp sig till det bästa 

Nä fy fanken, det börjar bli dags att dra sig ut i kylan med hunden och sedan en varm dusch.

Ska försöka att inte tänka på morgondagen för det känns inte bättre av det, hoppas att få tankarna till att gå åt något annat istället...

Tjingeling 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se