Direktlänk till inlägg 28 september 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 28 september 2011 07:25

Onsdag morgon och blykepsen åker på så fort jag hostar, har även fått skriva en ny lapp till grannarna då volymen höjdes redan samma dag då jag tog ner den förra lappen där jag vädjade om att tänka på volymen efter 22.00

Nästa gång kommer jag att ringa till fastighetsägaren oavsett tidpunkt och då får han ta itu med vem i helvete det nu är som inte kan respektera att andra vill och måste få sova...

Idag ska jag försöka mig på en heldag i skolan, 8.30 - 15.30 Måste bita ihop och klara detta...

Efter skoldagen så är det bara att hämta Filip på dagis och hem för att ta itu med hemmet, det ska lagas mat och donas...

Nu börjar det bli dags att borsta tänderna och lämna Filip, sedan är det till att traska med glada hoppetoss steg till Komuvx och sätta sig... 

Om ingen har något för sig så kan just denna dagen glädjas med roliga eller gulliga sms =) 

Nu blir det till att sätta fart för mig...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se