Direktlänk till inlägg 27 september 2011

Du...

Av Catti - 27 september 2011 16:00

Du kommer när jag minst anar det...

Du tänker inte på om det är läge att komma...

Du tänker inte på mina känslor...

Du tar mig när jag är som minst förberedd...

Du gör så att jag rodnar...

Du får mig hetare än någon annan...

Du gör mig knäsvag...

Du ser till att jag skälver...

Du brukar lämna mig helt slutkörd...

Du ska veta en sak...

Jag hatar dig...

OM nu någon fick för sig att jag skrev om en viss person så har ni FEL!!!

Jag skriver om febern som kommer och går i min kropp HAHAHA   

Tjingeling...

 
ANNONS
 
Ingen bild

lotta

27 september 2011 16:05

Hahahahahahahahahah

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se