Direktlänk till inlägg 27 september 2011

Tisdag morgon

Av Catti - 27 september 2011 07:06

Jag mår fortfarande skit, tog en Propavan igår och somnade men idag känns huvudet tungt och tungan som läskpapper.

Vaknade vid 4 inatt av hostattack, det var bara att kliva upp och ta Cocillana och efter många om och men så somnade jag om.

Börjar bli övertygad om att jag lider av näringsbrist, får försöka styra upp detta på något sätt och som tur är så ska jag på årskontrollen nästa vecka...

Känner panik över att vara sjuk, missar så mycket i skolan men jag kan ju inte smitta resten av klassen eller sitta där och sova...

Den tetiga kompisen upphör inte att förvåna, han är som en jäkla skitunge ibland och frågan är vad som är hans problem förutom att sakna förstånd??? Det första han sa när jag berättade att jag ska skilja mig var: 

- När ska vi ut då???

Typ, aldrig känner jag!!! 

Var upp till bästaste grannen igår kväll, saknar våra små pratstunder men den senaste tiden har jag inte orkat men jag blir på gott humör av hennes små bus och igår blev jag riktigt stolt över hennes senaste tilltag  

Har lust att krypa ner under täcket igen men måste iväg på ett ärende, annars så blir T lite bissig på mig skulle jag tro  

Samtidigt som jag bara vill sova dygnet runt så känner jag mig ändå sällskapssjuk men det kan ju vara förkylningen som talar haha

Nu måste jag få upp barnen så...

Tjingeling... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se