Direktlänk till inlägg 28 augusti 2011

Sista dagen på denna sommarens lov.

Av Catti - 28 augusti 2011 17:28

Sista dagen på denna sommarens lov, jag har passat på att åka till Överby för att prova kläder och väl inne i Gina så fick jag provat några par och när jag upptäckte att jag kunde ha storlek 36 på jeans så gick jag.

Tog mig en kopp kaffe och gick sedan in och köpte mig ett par jeans, var i behov av ett par i rätt storlek för de jag  har är på tok för stora, lärde mig också att det går utan större problem att byta om i bilen på parkeringen.  

Imorgon börjar skolan igen, hoppas att dessa 10 månader går fort, har för övrigt packat min väska och är redo men känner att jag inte är riktigt laddad   Om ungefär 2 månader så är det LIA i 6 veckor så egentligen borde tiden gå fort, för sedan så är det LIA på våren med...

I går gjorde jag senap och hade tänkt att åka ner till min gamla sambo med en burk och en packe korv men jag är dumpad då hon ska ha herrbesök tror jag   Fast jag hade ju besök igår av det manliga slaget även om det är helt oskyldigt   

Nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe och fundera på vad jag kan hitta på resten av timmarna tills det är sängdags...

Tjingeling      

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se