Direktlänk till inlägg 27 augusti 2011

Lördag

Av Catti - 27 augusti 2011 12:30

Lördag idag då och det är inte den bästa dagen jag varit med om, känner mig så kluven att jag inte riktigt kan ta några beslut.  

Funderar på hur jag ska göra, skit också, vill inte göra något förhastat men vet samtdigt att jag måste göra något...

Har i alla fall min nya leksak att roa mig med men den är så invecklad och jag har inte tålamod att sätta mig in i saker och ting för tillfället.

Ska försöka att hålla mig sysselsatt så kanske jag inte gör något dumt, så det kanske är lika bra att börja pilla lite och få tiden att gå...

Eftersom jag bytt mobil så försvann alla nummer och om nu någon vill att jag ska ha just deras nummer så får man antingen inboxa det till mig på fb eller skicka ett sms med sitt namn...

Tjingeling...    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se