Direktlänk till inlägg 20 augusti 2011

Lördag

Av Catti - 20 augusti 2011 07:48

Lördag idag och det verkar som att solen vill kika fram  

Det var meningen att vi skulle fira Filips 4-års dag idag men eftersom ingen hört av sig om att de ville vara med så har jag andra planer inbokade, tar med mig Filip och Anton från stan när de vaknat och fått i sig frukost  

Linus är inte hemma och maken ska jobba så det ska bli kul att ta med mig "stor och liten" för några timmars utflyckt från stan, hoppas att grabbarna kommer att gilla mina planer  

Filip fyllde som sagt 4 år i måndags och eftersom jag anade att inte många skulle komma ihåg eller bry sig så skickade jag grattis kort till honom från vissa faddrar, kanske fel men nästa år så kommer han att få reda på vilka som egentligen bryr sig och inte... Jag skäms å vissa personers vägnar men det får det vara slut med...

Måste även berätta att vi har nog fått världens gulligaste granne och då menar jag inte någon av singelkarlarna i huset   jag syftar på tjejen som bor över oss med sin gulliga lille son, hon är otrolig... Hon kom ner med en present till Filip vilket hon inte hade behövt men jag kan bara säga och det tål att upprepas, hon är otrolig!!!   

Hon knatar ut med pojken i ur och skur vilket inte många skulle göra, de flesta väljer att gömma sig för regnet medans hon trotsar alla mörka moln =) OM du läser detta gumman så ska du veta att du är en helt otrolig tjej, och du ska inte ta åt dig andras negativa skit för du är bättre än så!!!

Nu ska jag ta mig lite mer kaffe och vänta på att grabbarna bus vaknar så att vi kan rocka igång dagen   

Ha en riktigt underbar dag allihopa...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se