Direktlänk till inlägg 14 augusti 2011

We got our life back in order with peace

Av Catti - 14 augusti 2011 12:49

Ja jädrar säger jag bara, några som kanske läser detta vet säkerligen vad jag syftar på   en del kan man klandra en person för men det är mest de vuxna som brustit något så otroligt i sitt beteende   helt obegripligt att någon ens kan tänka tanken om att göra som de gjort desto värre är det att de verkligen GJORT detta...  

Idag har vi sovit länge och vaknade utvilade, bra det med tanke på att vi ska försöka att få i ordning här i hemmet...

Imorgon så kommer det främmat som inte kan komma på själva kalaset, så lite ordning i la plasa bör vi ha   Fast å andra sidan så har inte många hört av sig om att de kommer och det brukar man ju göra för inte fanken dyker man bara upp som gubben ur lådan... 

Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och sedan ta och försöka få lite gjort i hemmet... 

Passar på att önska er en riktigt fin söndag...   

Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se