Direktlänk till inlägg 8 augusti 2011

Lite

Av Catti - 8 augusti 2011 19:50

Lite upp och ner samtidigt som det är sidledes... 

Först och främst, din förbannade lilla böld, du muckar med fel person... Njut nu för det kommer ta lång tid innan nästa gång om det nu blir någon nästa gång vill säga. Jag sa det från första början att du kommer inte bli någon favvo och nu kan jag bara konstatera att JAG HADE RÄTT MOHAAHHAAAHAHAHAAAA


Ok, nu tar vi lite gladare nyheter. Linda och Leon får komma hem från bb imorgon, det kommer att göra dom gott och han är helt ljuvlig den lille busen   Har ju fått min beskärda del av nattliga turer till olika sjukhus när Linda var gravid men nu när man ser hans pussmun, rynkiga panna och seger gest så är allt förlåtet  


Själv så har jag haft ont i ryggen den senaste tiden och tagit för givet att det var för allt kånkande, så i måndags började mitt ena ben domna bort och nu har jag blivit sjukskriven då det visade sig vara ischias. Går hos sjukgymnast för att få bukt med smärtan och domningarna, om det inte gett med sig de närmaste veckorna så blir ortopeden inblandad  


Ska även försöka planera lite inför Filips 4-års kalas som går av stapeln den 20:e denna månaden, det är nog lättare att ta det på en helg istället för på en vardag.

Vi skickar inte ut några inbjudningar då vi vet att folk ändå vet om när han är född och de flesta läser detta, samt att de kan höra av sig om de nu vill komma och fira honom. Så lördag den 20 augusti klockan 14. 00 så är det kalas, tänker man komma så vore det bra om man hör av sig på något sätt så att vi kan planera in hur mycket det kommer att gå åt av tårta och dryck + att de som inte varit här kan behöva den nya adressen.


Försöker även få iordning här i den nya bostaden vilket är ett nöje, funderar fram och tillbaka om vi ska köpa nya saker och i så fall vad ska vi köpa??? 

Nu ska jag ta mig lite kaffe och kila ut på balkongen, Filip ligger så gott i sin säng, Simon och Linus är på väg ut för att fiska, Anton och Mikaela är ute och jag kommer inte gråta för att jag får lite lugn och ro ;-) 


Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se