Direktlänk till inlägg 2 augusti 2011

Nu går det

Av Catti - 2 augusti 2011 06:31

Nu går det undan, inte ens 1 månad kvar så är jag tillbaka i skolbänken...

Denna helgen fick vi äntligen flyttat, känns så skönt. Blev riktigt stressigt men så går det när man försöker att få de avklarat så fort som möjligt och om man är 2 vuxna och 2 ungdomar som ska få det till att flyta på.

MEN, nu har vi lärt oss att man inte ska förlita sig på andra utan däremot inse att vi klarade av det själva... Att bjuda på flyttkaffe och mat till de som hjälpte till blev ju billigt å andra sidan och inte behöver vi oroa oss för att folk ska fråga oss om hjälp när vi inte fick så värst mycket...

När jag kom till jobbet igår så var det som vanligt men under dagen så började jag må sämre, tror att det mesta kommer ikapp nu, mår allt annat än bra men jag kan inte stanna hemma, får kämpa lite till då det endast är 14 dagar kvar att jobba, det förlängdes igår igen med några dagar.

Efter jobbet är klart så måste jag vila, känner mig helt slutkörd, lösningen är inte att ta värktabletter och bita ihop för i längden kommer det ikapp. Fick en utskällning av min mamma igår som reagerade på att jag inte verkade må bra, men jag hinner inte gå till läkare, och att lista om mig till den vårdcentralen jag jobbar på för ett enda besök är bara så jäkla onödigt. Vikten har rasat och det känns som att hälsan följer i dess spår men snart är jag ledig så att jag får kolla upp vad som händer, borde även kolla NÄR och OM jag får en årskontroll, det har ju för fasen gått snart 1½ år sedan mig gbp-op och ingen har kollat upp mig... 

Nu ska jag sätta fart så att jag kommer iväg till jobbet..

ps! om någon försökt nå oss på hemtele så kan jag bara säga att telia strular så vi har varken tele eller internet, det skulle ta upp tll 4 veckor att fixa även om vi sa från början att vi ska flytta, när vi ska flytta och att det ÄR ett comhem hus ... Tur att det finns andra bolag som kan räta upp deras slingriga stil.... Under tiden så når man oss på mobilerna...

Tjingeling

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jeannette

4 augusti 2011 15:00

Visst e det väl härligt men hjälpande vänner ;-D ,vet själv då jag flyttade från dåvarande ort och fixade allt själv med hjälp av sonen (11) och T . (tvingade honom ). Jobbigt som satan men nu vet jag ju var jag har mina sk Vänner / Familj/Släkt ...... och de verkar hålla sig borta efter 1,5 år !!
Ni klarar er alldeles utmärkt utan falska och utnyttjande vänner/släkt etc . Kan man inte vara vänner på lika villkor , ja då kan det ju kvitta .

Kram Jeannette

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se