Direktlänk till inlägg 30 juli 2011

ÄNTLIGEN

Av Catti - 30 juli 2011 08:16

Äntligen så är dagen här, idag så flyttar vi. Efter 11 år så är det dags att byta upp sig, känslan jag har går inte att beskriva...

De senaste åren så har denna bostaden (3:an) inte kännts som ett hem, mer som "jaja, vi har ju tak över huvudet och det får man vara nöjd med" men redan innan vi fått in möblerna till 4:an så känner jag att det kommer bli ett riktigt hem...

Denna veckan har jag kört ett antal lass efter jobbet så att vi ska få det lite smidigare idag, tanken var att de flesta lådor och säckar skulle vara körda så att dagen kan vikas till att frakta möbler och tro det eller ej men så är det i stort sätt.

Nu kanske vi har högst 3 säckar och 5 lådor kvar att köra förutom möblerna så med andra ord har jag insett att jag är ganska bra på att planera, hoppas nu bara att telia är lika duktiga och för över tele och bredband som vi sagt...

Nu ska jag ut på balkongen och ta mig lite kaffe, planera vilka möbler som ska köras först och ta det som det kommer. 

Behöver man ha tag i mig så får det bli genom min mobil då jag inte kommer att vara i närheten av dator eller hemtele på obestämd tid...

Ha det gott...

Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se