Direktlänk till inlägg 23 juli 2011

Facebook - vänner

Av Catti - 23 juli 2011 15:58

Facebook - vänner- de jag känner eller inte...

Jag kommer att börja min rensning idag, kommer även att ändra mina inställningar så att jag inte blir så lätt att nå.

Vill man vara kvar så får man höra av sig på det ena eller andra sättet, det finns olika sätt att nå mig på...

Börjar på bokstaven A och betar mig sakterligen igenom hela alfabetet...

Eftersom det inte är många som skriver till mig som "person" och jag mest använder mig av fb för spelens skull så känns det som att de jag träffat eller fått någon kontakt med (som ändå inte har mig aktiv i något spel eller håller någon annan kontakt med mig) ändå kan rensas bort...  

Jag är inte ute efter att samla på mig en massa kontakter, det klarar jag mig utan...

Väntar tills kvällen innan jag börjar rensa ifall någon inte hunnit läsa detta, vill man ta bort mig direkt så är det helt ok!!!

Som sagt, om nu någon inte fattar vad jag menar så tar jag det igen...

Jag rensar bort:

De personer som inte aktivt spelar något spel där de har mig som vän...

De personer som jag på något sätt har som kontakt men som ändå inte skriver till mig...

Att skickat något i ett spel eller skrivit till mig 1 gång i veckan anser jag inte som vidare aktivt...

Undrar man över något så är det bara att inboxa, skicka sms eller kontakta mig på msn...

Tjingeling (och till en del blir det Adjö)...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se