Direktlänk till inlägg 23 juli 2011

GAAAHHHHH

Av Catti - 23 juli 2011 07:53

Jag blir galen, senaste tiden har jag sovit uselt och nu börjar det sätta sig på humöret  

Rastlös så in i h-vete och det lär ju bli värre är jag rädd för, om 1 månad så är allt klart med flytt och jobb, just nu känns det inte kul  

Vet inte vad vissa tänker med, visst vill vi ha hjälp med flytten men jag betackar mig hjälp med att packa upp sakerna i den nya bostaden, DET vill och klarar vi själva...

Det vi kan behöva hjälp med är att bära ner 3 våningar till släpet, och in i den nya. Allt är märkt så man vet vilket rum det ska in i och jag hade inte gråtit direkt om någon ville köra släpet ;-)  Helst så vill jag vara i den nya och tömma ur lådor och få iordning men som det verkar i dagsläget så får det bli som så att jag får köra, tar lite längre tid att komma iordning men skit samma, det får gå...

Har börjat få den äckliga järnsmaken i munnen nu som brukar följas av migrän, blir nog som så att jag får ta mig en migrän tabl.

I övrigt vet jag inte vad jag ska hitta på, rastlösheten kommer att göra mig galen...

Näpp, styr mina steg mot medicinskåpet... Kanske styr mig mot skogen för att kolla efter blåbär eller svamp senare    nås på mobilen under dagen... 


Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se