Direktlänk till inlägg 15 juli 2011

ohhhlaaalaaaa

Av Catti - 15 juli 2011 18:18

Arbetsveckan är över och den slutade med att "käppflörtisen" kom för att prova lyckan åter igen, denna gången fick jag även förfrågan varför jag inte har vigselring på fingret OM jag nu är gift. Som att någon har med det att göra...

Skälet är att jag gått ner cirka 50 kilo och mina ringar blivit för stora för mina fingrar och de går inte att förminska dem tillräckligt  

Hoppas nu att budskapet gick fram, läkarna och sköterskorna hade ganska roligt åt att han kom för ännu en visit   

I övrigt så har det varit en lite små jäktig vecka med en hel del att göra på jobbet samt på det privata planet...

Eventuellt så flyttar vi tidigare än beräknat, men det gör ingen större skillnad mer än att vi slipper "vattenpalatset". Det läcker ju in som bara den när det regnar...

Har även märkt att det kommer att bli ganska lugt för oss då jag starkt tvivlar på att folk kommer att börja ringa/skicka meddelanden/besöka oss, och vi står fast vid beslutna att inte ha någon kontakt med folk från den 1/8, då menar jag/vi folk som inte kunnat höra av sig ens för att kolla läget.

Ska man kunna bygga upp eller ens kunna behålla en relation så fungerar det inte med envägskommunikation eller lögner/falskhet osv. Jag har inga problem med att försöka men jag tänker inte tvinga någon eller ens ta första steget, är riktigt trött på att fjanta runt med vuxna människor så nu är det upp till var och en.

I början av augusti så kommer jag rensa bort resten av folket som inte visat att de vill ha kontakt, hellre har jag okända personer på fb för spelens skull, samt att jag kommer att skydda mig profil för alla personer som inte är mina vänner... Kommer inte heller att ta tillbaka någon när det är gjort för detta blir mitt sätt att gå vidare och vill man inte vara en del i mitt och min familjs liv så slipper man...

Nu ska jag ta och få i mig lite kaffe och slöa lite innan jag börjar att packa ner saker från väggarna...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se