Direktlänk till inlägg 14 juli 2011

haha

Av Catti - 14 juli 2011 19:44

Jag kan bara skratta, den senaste tiden har det hänt mycket men dagens händelser var något utöver det vanliga  

Har snart avverkat 2 veckor på mitt semestervikariat, jag trivs otroligt bra och den andra vikarien som jag jobbar med är precis my kind of coffeeeeeee  

Idag när jag som vanligt tog emot patienter så kommer det en man som stapplar in med ett kvastskaft av trä som "partner" det slutade med att han hade ärende in till mig 3 gånger. Varje gång så raggade han så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, att sitta där och försöka vara allvarlig var inte lätt, speciellt när kollegan sitter och garvar röva av sig när hon hör och ser honom  

I alla fall så blev jag erbjuden det ena och det andra men att bli erbjuden ett sekreterar jobb på stående fot var jag inte beredd på...

Senare fick ju naturligtvis läkarna höra om "ragget" och de tyckte att jag skulle känna mig smickrad, ja tjena eller... När jag för en gångs skull blir lite uppvaktad så har personen med sig ett träskaft med sig, hmmm, hade nog lyckats om det hade varit laxfärgade rosor eller en Pigall  

Tydligen så skulle jag passat på för enligt den ena läkaren så är alla normala kvinnor otrogna så fort de gift sig, jag visste att jag inte är normal och OM det nu är normalt så är jag glad över att inte vara normal  

Tja, tiden får visa vad som händer för det sista jag hörde var att antingen så kanske han blir sjuk fler gånger och kommer för att hälsa på mig eller så skulle han komma till Vänersborg, jäkla tur att vi snart flyttar från centrala stan...

Nu ska jag få i mig lite mat...

Tjingeling  

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

14 juli 2011 19:58

Hahaha

http://www.anncharlott.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se