Direktlänk till inlägg 10 juli 2011

Så dum

Av Catti - 10 juli 2011 16:19

Så dum jag varit, trodde att vi var mer än ytligt bekanta. Jag hade så fel, men nu vet jag hur det ligger till. Hade bara önskat att du kunde pratat MED mig istället för om mig men eftersom jag lyssnat när du pratat om andra så borde jag fattat att du även skulle prata OM mig med andra.

Ibland är det lätt att vara efterklok, det man kan lära sig är att bara dra sig undan och låta allt rinna ut...

Nu är det inte långt kvar till flytten och så gott som allt som kan packas är packat, vissa saker måste vi ha uppe ett tag till...

 Har varit riktigt skönt de senaste dagarna efter att vi bytte till hemligt nummer, inga jäkla samtal från folk som är helt uppe i sig själva, eller som ska berätta om hela bekantskapskretsen...

Tacka vet jag L och hennes familj  

Idag har jag fått ligga i sängen under påslakanet och väntat tills migränen passerade, vågade inte ens äta middag   Är så jäkla trött på detta, vill bara må bra...

Eftersom jag är "persona non grata"  för vissa så är jag helt ur deras liv senast om 1 månad, då är all kontakt bruten mellan oss, skulle vi ses så behöver vi inte prata med varandra, visst kan vi hälsa men mer än så behöver det inte bli... För mig kvittar det, har jag inte fått någon "vink" från dig hur du vill ha det så kör vi på den linjen att vi inte känner varandra... Med allt vad det innebär...

Nu ska jag snart lägga mig i ett bad och försöka att ta det lugnt, ska upp tidigt imorgon då jag ska öppna på jobbet. 

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se