Direktlänk till inlägg 8 juli 2011

jo men visst

Av Catti - 8 juli 2011 21:24

Jo men visst, ibland blir man bara så trött...

Vill verkligen ge vissa inom vården en tumme upp, den tummen förtjänar dom att få så långt upp i röva som det bara är möjligt... Jag perkar inte ut någon specielll vård inrättning eller personal, tycker bara att vissa verkligen inte borde ha med levande varelser att göra över huvud taget...

Har läst om äldre som fått svälja sina egna kräkningar, näve i munnen, patienter i korridoren osv. Jag vet att många sliter häcken av sig för ingenting, men många skiter totalt i människan och ser det som ett tidsfördriv...

Själv fick jag ett fint brev, kan inte låta bli att skriva in det här för det var ju bara så gulligt att få detta efter allt tjat om att få en tid...


2011-07-06

Bästa Catti!

Det harr nu gått över ett år sedan Du blev opererad med gastric bypass och vi remitterar nu ut Dig till öppenvården för fortsatt uppföljning.


Med vänlig hälsning

Norra Älvsborgs Länssjukhus


HAHAHA, operationen gjorde jag den 23 mars 2010 och man ska ju få göra en årskontroll har jag hört och det har jag tjatat om ett bra tag men ÄNTLIGEN fick jag svar om vad som händer... 

Blir till att kontakta försäkringsbolaget IGEN då dom varit på mig om årskontrollen, får vänta och se vad som händer...

Nu ska jag i säng för imorgon blir det till att jobba igen, enda lediga dagen denna veckan är på söndag...

Tjingeling....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se