Direktlänk till inlägg 30 juni 2011

Torsdag

Av Catti - 30 juni 2011 08:04

Torsdag den sista juni 2011, maken jobbar, Anton ska jobba och Filip ska till dagis. Funderar på vad jag och Linus ska hitta på, egentligen borde jag ta det lugnt men det är inte lätt...

Idag är den sista vardagen som jag är ledig på ett tag, imorgon är det jobb och vårt nya liv börjar på allvar. 

Känns helt otroligt när jag tänker på vad som händer runt oss och hur tiden kommer att bli, har visat var lägenheten är till 2 personer så att dom vet vart vi tar vägen och enligt dom så är vårt val av bostadsbyte det bästa vi gjort =) 

Skönt att få höra det från andra också för då behöver vi inte tveka, känns ju ändock lite vemodigt att gå vidare efter så många år i samma bostad...

Sitter just nu och väntar på att Filip ska äta upp sin frukost så ska vi borsta tänderna och sedan traska mot dagis, behöver ta en sväng förbi affären på hemvägen. 

Skulle nog behöva rensa ur lite bland de glutenfria varorna, har enorma mängder av viss pasta och mjöl som inte äts upp och då kan jag lika gärna ge bort det istället för att slänga bort det...

Om någon skulle behöva få tag i mig så nås jag på mobilen, ska rensa ur de sista personerna som finns i kontakterna samt bilder och sms/mms ikväll. Det tar bara en massa plats och mobilen börjar strula, vill man finnas kvar i kontakter på något sätt så får man höra av sig...

Tjingeling nu börjar det bli dags att starta dagen...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se