Direktlänk till inlägg 27 juni 2011

Jupp

Av Catti - 27 juni 2011 21:25

Så var det min tur att hamna på akuten igår, brukar annars få vara chaffis dit. Åkte därifrån med Kåvepenin samt order om att ta det lugnt då jag åkt på lunginflammation. Att ta det lugnt är inte direkt rätt tillfälle, maken börjar jobba idag så då är det bara att bita ihop och ta hand om barn och hem. På fredag börjar jag jobba heltid och ska så göra in i augusti samt att det snart är flyttdags, skit också att det ska dyka upp nu...

Bara att bita ihop och gilla läget, vissa saker i livet kan man inte gömma sig för...

På fredag är det den 1 juli, jisses vad fort tiden går. Hade ju satt upp det datumet som mål för att bryta kontakten med personer som inte haft kontakt med mig på ett bra sätt, vill börja om på nytt och då tänker jag inte ha med folk att göra som inte är intresserade av min och min familjs välmående att göra. Det ska blir strängare regler från vår sida om att utnyttja oss, visst, vi är inte främmande för att folk kan ändra sig och be om ursäkt men då ska personerna verkligen mena det också, inget mer spel och fjanteri. DET betackar vi oss för...

Är så trött på att folk hör av sig när de vill ha något, varför inte höra av sig för att kolla läget eller bara tjata bort lite tid???  Det jävligaste är när personerna om och om igen kör samma spel, sedan får man frågan om man anser att de räknas in i kategorin av personer som "misskött" sig, hmmmm, vad anser de själva??? Ska jag verkligen ens behöva peka ut den ena eller den andra??? 

Räcker det inte med att jag sagt (skrivit) att jag är trött på folk som:

* Hör av sig för att de vill ha eller låna något.

* Hör av sig för att låna toa eller sovplats då vi bor centralt.

* Gny av sig om sina problem utan att ens fråga och bry sig om hur vi mår.

* Inte ens kan höra av sig bara för att, istället väntar tills det dyker upp en situation då de "måste". 


Vi kommer inte att bo centralt så på det sättet så kommer vi att slippa ifrån en hel del "rast besök" men vi kommer också slippa ifrån att engagera oss i personer som egentligen borde kontakta utbildad personal inom vissa områden... 

Nu ska jag ta och göra mig färdig för sängen, blir en tidig uppgång med lite olika "aktiviteter"

Tjingeling...

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

27 juni 2011 21:52

Jag sitter och vänta en på dej gumman att du skulle ringa efter näl !!!! skrattar I love you

http://www.anncharlott.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se