Direktlänk till inlägg 25 juni 2011

Midsommarhelgen

Av Catti - 25 juni 2011 04:48

I torsdags fick jag ett tråkigt samtal som slutade med ett besök på akuten, spenderade ett antal timmar på NÄL. Några timmar efter att midsommarafton gått över till midsommardagen så vaknade jag av ett samtal som inte var glädjande, kan inte somna om och är orolig men kan inget göra just nu    

Har istället börjat att plocka lite bland kontakterna och fb gör som den vill och raderar även folk som jag inte klickar bort   i vilket fall som helst så får folk söka mig på nytt om de känner för det, jag har inte ork eller energi att leta och lägga tillbaka eftersom jag inte vet med säkerhet vilka som försvunnit och inte...

Ska snart försöka att lägga mig och fortsätter rensningen vid annat tillfälle och tar bort alla de som inte visat, sagt eller påpekat att de vill stanna kvar..

Natti natti 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se