Direktlänk till inlägg 22 juni 2011

Onsdag

Av Catti - 22 juni 2011 09:20

Onsdag 22 juni, tiden bara flyger fram. Har gjort adressändring och packningen rullar på, kan ju inte packa ner allt riktigt ännu. I förrgår så åkte jag på en redig förkylning så gårdagen tillbringades mest i soffan fullproppad av febernedsättande och värkstillande, det är bara att bita ihop och vänta tills skiten ger med sig.

Har fått frågan från några personer om när vi flyttar och till vilken adress, vet inte riktigt varför vissa undrar   Det kan inte ha undgått att det är dags att bryta upp med vissa personer och har man inte tagit kontakt med oss och kunnat hålla kontakten så finns det ingen orsak att ha det efter att vi flyttar heller, jag tycker att ett simpelt sms, inbox meddelande eller telesamtal inte är att hålla kontakten.

När flytten är gjord så är det över, då tänker inte jag lägga två strån i kors för att ha med folk att göra som inte har visat intresse av att ha kontakt innan.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost...

Tjingeling... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se