Direktlänk till inlägg 9 juni 2011

Gårdagen

Av Catti - 9 juni 2011 06:02

Gårdagen blev en riktigt underbar dag, vill passa på att tacka ALLA som kom hit, ringde, skickade sms eller post för att uppvakta mig på min 40-års dag  

Ni är verkligen underbara  

Gårdagen fick mig även att inse vilka som inte är värda att firas, för (enligt mig) kan man inte fira jämna födelsedagar så ska man inte begära att firas själv heller. Har ju insett ett bra tag vem som bryr sig och vem som inte gör det , gårdagen var bara ett ytterligare bevis på att jag inte ens var värd ett sms/samtal eller ens ett vykort för vissa  

Det pinsamma är om nu någon skulle få för sig att komma eftersläntande med en halvtaskig förklaring, jo tack sånt folk har jag allt råkat ut för och dessa typer betackar jag mig för  

Idag har Linus åkt till Danmark och jag ska försöka röjja upp lite medans resten av familjen är iväg på olika ställen, morgondagen går i "arbetstecken" och helgen går åt till att rensa.

Ska göra ett riktigt ryckande i hemmet och börja lite smått med hallen, passar på att ta bort de personer som inte behagat att höra av sig om att de vill finnas kvar i mitt liv, nu menar jag de personer som jag har haft en relation till i verkliga livet oavsett om det är någon bekant eller släkting.

Nu ska jag ta mig lite mer kaffe och njuta av svalkan.

Tjingeling... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se