Direktlänk till inlägg 2 juni 2011

Första

Av Catti - 2 juni 2011 22:47

Första dagen på sommarlovet, har en del att göra så det blir ju inte till att ligga på sofflocket och käka praliner direkt. I morgon tänkte jag försöka åka iväg och få tag i fler lådor, ska rensa bland böcker och se vad som ska packas med till nya bostaden och vad som inte ska följa med.

Tänkte ta mig en sväng till gymmet och även radera bort lite folk från fb som jag någonsin träffat men som ändå inte vill eller bör finnas i mitt (vårt) liv, jag vet ju att en del personer redan vet vad jag tidigare skrivit på nätet och eftersom några inte ens bemödat sig med att vilja stanna kvar i våra liv så är det adjöss som gäller, jag har ju gett en del chanser redan till att visa "framfötterna" men det har varit förgäves.

Efter att man är borttagen på fb så kommer jag inte att svara på någon kontakt då det funnits tid till att höra av sig och det har uppenbarligen inte varit av intresse. 

Nu ska jag ta och dona lite och sedan är det sängen som gäller, i morgon är det tydligen fest...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se