Alla inlägg under maj 2011

Av Catti - 12 maj 2011 22:03

Äntligen så är denna dagen slut, tro nu inte att den har varit skit, den har varit riktigt underbar men för varje dag som går så kommer vi närmare  dagen då vi flyttar...

Såg att jag har 440 vänner på fb, undras hur många som försvinner den närmaste tiden??? Tänker rensa bort en del innan vi flyttar, finns ju ingen orsak att ha vissa kvar på fb när de ändå ska försvinna ur mitt liv, har man som jag skrivit tidigare, inte brytt sig/behandlat oss dåligt ja då kan man slippa oss helt och hållet...

Personer som jag har en "irl" förbindelse med och som ändå inte står oss nära och är bra för oss kommer att försvinna, skiter fullständigt i om de är släktingar eller ytligt bekanta...

Tar ju även för givet att ingen ska börja fjanta till det nu med patetiska sms, samtal eller meddelanden om att "vi känner ju varandra", "men jag bryr mig" os.v Har man INTE visat det den senaste tiden så behöver man inte göra det hädanefter heller... 

Nu ska jag in i duschen och maken är på väg hem efter sitt bad i sjön... BURRRRR

Tjingeling...

ps! Jag kommer inte svara när folk hör av sig om ovannämnda inlägg, så bara strunta i att försöka komma in i vårat liv om ni ni vet med er att ni inte varit vidare trevliga... Hoppas att ni själva fattar vilka ni är...

ANNONS
Av Catti - 10 maj 2011 15:59

Jag och Filip har bakat muffins idag, myst och busat. Har tvättat en del som fått hänga på tork ute på balkongen, ska bli så skönt att få tillgång till en trädgård att vistas i...

För varje dag som går så får jag ytterligare bekräftelse på att jag gör rätt i att bryta, fattar inte hur egotrippade vissa är, finns det inga gränser på hur långt man kan gå för att utnyttja andra? Jisses, borde inte bli förvånad men det blir jag för det är så sjukt  

 Ska snart iväg på ett möte och sedan är det dags att dona lite i hemmet och hoppas på att får ork till att rensa ur datorn som vi ska göra oss av med, ska även ta och rensa ur skåpen i köket på sånt som vi ändå inte kommer att använda på ett tag.

Hoppsan, såg nu att klockan börjat ticka iväg så jag får avsluta för denna gången...

Om någon har bananlådor så tas de tacksamt emot...

Tjingeling...

ANNONS
Av Catti - 9 maj 2011 16:26

Vad är det med vissa personer egentligen??? Jag förstår mig inte på vissa och hur de tänker  

Det kan ju inte vara så svårt att inse varför vi fått nog, varför vi tröttnat och inte tänker ge ut vår nya adress till vissa personer...

Att ens kunna med och fråga oss är inte någon idé om man någon gång har utnyttjat oss, eller på något sätt behandlat oss på ett mindre lämpligt sätt. Genom åren har jag och min familj blivit utnyttjade på olika sätt, både av såna som ska föreställa vara släktingar, så kallade vänner och bekanta.

Men nu är det slut på det, det dröjer inte länge så har vi flyttat, vi tänker inte ta med något dåligt bagage.

Är så jäkla besviken på vissa personer, men skit samma, ni har visat att ni inte bryr er men det hade varit bättre om ni hade haft stake nog att säga det istället för att välja det sätt ni gjort.

Snart är det klart, snart är det det över. Vi kommer inte ha något med varandra att göra, hoppas att ni får det bra och att ni en vacker dag inser att man inte ska göra vissa saker...

Nog skrivet för denna stunden, ska ta hand om maten som står i ugnen...

Tjingeling... 

Av Catti - 8 maj 2011 15:22

Dagen har varit riktigt underbar, Linus var riktigt glad och jag vill tacka alla som kom och förgyllde hans dag   

Ska ta och vila resten av dagen hade jag tänkt, är ganska trött. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, men det är inte alltid som det beror på en själv utan ofta är det andra personer eller situationer som ska förstöra.

Har de senaste dagarna rensat ur i hemmet och har några lådor som jag tänkte fylla med saker som vi inte använder och då kan det egentligen packas ner så är det gjort, ska även ta och rensa ur mobilen idag på en massa meddelanden samt telenummer som går till personer som inte har en plats i min mobil eller mitt liv. Svarar inte på samtal eller sms som går till okända nummer, jag har fått nog! Tror att det är dags att bara klippa av, inte se sig om, bara bryta rakt av.

Orkar inte ens bry mig om att försöka längre, tack och lov för vissa personer som är äkta och de personerna är sällsynta. 

Jag har 3 L i min omkrets som betyder mycket för mig, jag hoppas ni vet vilka ni är tjejer. 

Nu ska jag ta och vila mig i soffan lite, på tok för mycket runt omkring och för lite sömn den senaste tiden vilket gjort att migränen börjat visa sig igen, har varit fri från det ett tag men nu är det dags igen.

Tjingeling...

Av Catti - 5 maj 2011 19:16

Är så glad, har varit på utvecklingssamtal för 2 av barnen, bara lovord som jag fick mottaga så jag är en mycket stolt mamma  

Idag har kontraktet för den nya bostaden skrivits under och skickats iväg, flyttar under sommaren vilket ska bli helt otroligt underbart. Byter från en gammal 3:a på 93kvm till en 4:a på 121kvm, får trädgård och diskmaskin. Kan det bli bättre tro?  Detta är vad vi väntat på, så nu ska vi rensa ur i hemmet och se vad vi ska spara och vad som ska kastas/säljas/skänkas. Ska även rensa ur personer ur vår omgivning, har man inte något intresse i att ha med oss att göra nu så slipper man sen också. De som inte bryr sig i verkliga livet kommer även att tas bort som kontakter från mobil samt internet, detta är faktiskt vår "nystart" och vi bara längtar...  

Vet att vissa inte bryr sig och det är ok, för faktum är att jag skiter totalt i det. Vårt nya liv börjar i sommar och de som inte vill vara en del av det slipper, jag kommer inte ligga sömnlös haha

Imorgon är sista dagen på praktiken för denna veckan, sedan är det städning och förberedelser som gäller inför Linus konfirmation. Tiden går så fort, först Linus konfirmation följt av Antons 16-års dag, min 40-års dag, Linus 14-års dag, Filips 4-års dag och sedan makens 40-års dag. Under denna tiden ska vi hinna med vardagen samt flytten. Ibland känns livet bara så förbannat underbart  

Nu ska jag ta och sjunka ner i ett bad med en skvallertidning innan jag sjunker ner framför tv:n samtdigt som jag ska snegla runt på internet  

Tjingeling...   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se