Direktlänk till inlägg 10 april 2011

Söndag och jag

Av Catti - 10 april 2011 09:04

Söndag och jag är lite trött, inget ovanligt men det löser sig.

Ska iväg om en stund, det tog några timmar igår så det gör det nog idag med...

Nu till  veckan blir det fullt ös, imorgon börjar jag min LIA och åker vid 8-snåret och beräknas komma hem senare på kvällen när jag gjort min "måndags-rutt".

Det känns lite skrämmande samtdigt som det ska bli riktigt roligt att komma ut på praktik, det blir nog tuffa dagar som kommer att köra slut på energin så jag hoppas att alla fattat budskapet som jag redan skrivit om tidigare för då slipper jag be folk dra åt h-vete...

Har fått reda på att en viss person går och snackar en del dynga, synd att hon inte insett det många andra redan har konstaterat, hon är en psykotisk och väldigt sjuk person.... Utifrån det jag vet om personen så är det ju bara att dra slutsatsen att en mer falsk, sjuk eller utnyttjande människa får man leta långt efter... Att sedan gny över det ena och det andra utan att inse sin egen del i det hela är ju tecken på att personen behöver hjälp, pateiskt med sånt folk...

Funderar på om jag ska ta och sätta fart, en mugg kaffe till så ska jag nog känna mig lite mer piggare....

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se