Direktlänk till inlägg 4 april 2011

Måtte denna veckan

Av Catti - 4 april 2011 15:00

Måtte denna veckan gå fort, känns som att jag inte kommer orka ända in i mål. Är så stressad och inte går det att varva ner heller med tanke på omständigheterna, så det är bara att härda ut...

Nästa vecka börjar praktiken och då är det bara som så att samtal och sms nobbas mellan 22.00 - 10.00, jag vill inte ha folk runt mig då jag behöver få ro så om nu någon fått för sig att umgås/ha med mig att göra så kan den lägga ner den tanken direkt!!!

Har även satt som mål att jag inte säger något personligen, jag kommer däremot att rensa bort folk som jag råkat spara i mitt liv som uppenbarligen inte skulle fått stanna. Har fått upptäcka att vissa är otroligt dåliga på att ta hänsyn och bry sig om andra om de inte har något att vinna på kuppen, så skulle någon märka att de inte har mig i kontakter på fb så kan de även ta det självklart att de inte behöver höra av sig på annat sätt heller... 

Ni som vet med er att ni inte är mina riktiga vänner kan kanske vara så snälla och radera mig så är det gjort???

Och om nu en person missat detta, så vill jag fortfarande ha tillbaka det som är mitt, du vet vem du är...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se