Direktlänk till inlägg 3 april 2011

Då tar jag det för

Av Catti - 3 april 2011 14:54

Då tar jag det för, som jag hoppas sista gången...

Jag är fortfarande dålig, jag har inte återhämtat mig från förkylningen...

Jag har mått bäverröv i helgen...

Filip är dålig...

Jag pluggar och denna veckan som kommer har vi 2 viktiga tentor...

Vi har haft ganska mycket att stå i den senaste tiden...


Så nu till min fråga: VAD I HELVETE ÄR DET SOM GÖR ATT DITT LIV ÄR VIKTIGARE ÄN MITT????


Denna veckan är jäkligt viktig för mig och jag varken kan eller vill vara social för jag prioriterar faktiskt mitt liv framför att sitta och dalta med andra... ÄR det verkligen så svårt att respektera detta?

Att behöva blocka alla utom familjen för att få vara i fred och plugga är ju ett tecken om något att det gått för långt, om jag säger/skriver att jag umgås med familjen eller pluggar så är det fritt att tolka det med att JAG ÄR UPPTAGEN!!!

Först på fredag har jag tid att vara social, ändras planerna så lovar jag att skicka ett sms eller på något vis visa att jag har tid för andra personer eller aktiviteter, tills dess så tar jag för givet att jag inte ska behöva skälla ut någon för att det inte kan läsa eller lyssna men framför allt, respektera att jag har ett liv...

Tack och tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se