Direktlänk till inlägg 28 mars 2011

Måndag...

Av Catti - 28 mars 2011 18:58

Måndag... Är ganska trött idag, förkylningen är segdragen. Har beslutat mig för att om jag inte mår bättre imorgon så får jag starta den förbannade antibiotikakuren, vet hur jag blir av den och då får jag vackert stanna hemma och må urk så jag vill verkligen inte... Funderar på att ta och krypa ner i ett bad och bara vara eller lägga mig i sängen och se på en film, är så trött att jag går på knäna snart...

Är bara så in i helvete trött på alla jävla patetiska socialfall som inte ens vill ta itu med sina liv, buhuhuuuu, livet är så jävla hemskt...

Gillar varken pundare, fnask ellker andra patrask och snart kommer jag att inte tänka mig för när jag skriver eller öppnar munnen.... Ingen är perfekt men alla har ett ansvar att ta tag i, se på dig själv för fan, det ÄR ingen vacker syn då du är så ruggigt ful på insidan att man borde springa och gömma sig men som andra psykoser så lurar du den ena efter den andra...

Jag ska stå ut, jag ska kämpa för snart, snart nog så är de flesta raderade... 

Ska det bli bra så får det ta sin tid, men det är värt det...

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se