Direktlänk till inlägg 27 mars 2011

Söndag

Av Catti - 27 mars 2011 19:29

Söndag och det har varit full rulle, började med att ta med make, Filip och Linus till leklandet där barnen fick ta slut på en del energi. Efter några timmar så kördes make och Filip hem så att jag och Linus kunde åka vidare till en av mina kompisar för att ta en kik på hans Impala av årsmodell 1960, den kommer bli så läcker när den är färdig   

Efter att Linus fått kika runt på bilen och diverse inredning och kromlister så begav vi oss iväg till McD för att köpa lite "middag" som vi inmundigade på kyrkans parkering, det var ju dags för den blivande konfirmanden att vara med på en gudstjänst.

I kyrkan träffade vi familjen Malmevik, som vanligt så fick jag mig goa skratt för den familjen är ju bara så trevlig och rolig, inte en sorgsen min i närheten av dom kan jag lova   

Den senaste tiden så har det hänt en hel del, vissa saker kan jag inte skriva då det finns en del personer som inte behöver ha den infon   

Har även varit hos Lotta i går, efter en mycket trevlig stund hos henne och Putte så passade jag på att ta en sväng till graven, har inte mått vidare bra den senaste tiden men vem fan bryr sig   Jag vet vilka som finns där och verkligen menar det och vilka som gör det till ett spel för gallerian... 

Väntar även på att en av mina barns faddrar ska göra rätt för sig men det verkar som att begreppet: göra rätt för sig existerar... NOT

Imorgon så är det skola igen, på gott och ont, är ganska trött på vissa personer som finns på det bygget men sånt är livet. Det är ju "bara" 1 år kvar snart så jag ska försöka hålla ut, inte lätt men ibland måste man bita ihop och bara gilla läget...

Vi har haft lite snack i familjen den senaste tiden och samtidigt som vi söker annan bostad så funderar vi även på att byta mobilnummer till hela familjen och lägga ner hemtele, dags att hela familjen bryter med varken personer eller saker som ändå inte för något gott med sig... 

Ibland måste man inse att vissa inte ändras, eller ändras till det bättre. Hmm bästa att avsluta dagens bloggande då jag redan råkat skriva en del saker som jag fått radera då det inte ska ges ut viss info om, OM nu någon skulle bry sig så vet dom hur de får tag i oss och kan fråga rakt ut, det ges INTE ut på nätet...

Tjingeling....

Ps! Ni som har någon i min familj som kontakt på nätet och har gjort bort er på ett eller annatt sätt, kan med fördel ta bort oss, så slipper vi jobbet... NI vet vilka NI är...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se