Direktlänk till inlägg 4 mars 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 4 mars 2011 09:07

Fredag och hostan har blivit bättre, men jag vaknar fortfarande på nätterna av rediga hostattacker   

I går så var mådde jag inget vidare, förutom det som pågår så var det även 10 år sedan min älskade pappa dog   

I dag så måste jag på ett viktigt besök även om jag mår vidrigt, gårdagen sov jag mest hela tiden så jag hoppas att dagen blir bättre...

Denna helgen så ska jag börja fila på bloggen som jag ska skriva, där kommer jag berätta om personerna som inte gör rätt för sig, många kommer att förstå vilka personerna är även om jag inte skriver ut namnen...

Jag anser att om man inte gör rätt för sig så får man stå sitt kast, och kan man varna andra från att råka illa ut så ska man ta och göra det, det som min familj blivit utsatt för är inte ok, speciellt då en person skulle vara vän och närstående...

Ska först höra av mig till en person och kolla om den fått "upprättelse" från samma person, har den inte det så är det under all kritik...

När bloggen är skriven så kommer jag att vidta andra åtgärder för att se till att få det som tillhör mig och min familj, jag har väntat tillräckligt länge så nu är det dags...

Tjingeling...

ps! jag har rensat fler nummer från mobilen och tar inte emot varken samtal eller sms från personerna som inte finns kvar som kontakter...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se