Alla inlägg under februari 2011

Av Catti - 2 februari 2011 17:53

Nu är jag bara så less på det mesta, i skolan finns det folk som blänger och vet varför jag är ledsen men uppenbarligen så har dom inte tänkt på att det kan vara bättre för personen om man SÄGER något istället för att titta...

Folk som jag inte känner som snokar runt och tar reda på info om mina barn uppskattas INTE!!!

Att vissa släktingar och bekanta har kopierat mina foton utan lov anser jag vara ett rejält kliv neråt i mina ögon...

Har nu börjat blocka folk som inte haft kontakt med mig den senaste månaden, funderar även på att plocka bort alla kort på min familj och anmäla folk som har kort på min familj, känns som att det inte finns en enda jävel som jag kan lita på snart...

Visst, jag må vara extra känslig just nu, MEN det kan även vara som så att jag helt enkelt fått nog av att folk utnyttjar mig, stampar på mig och fortsätter att försöka köra sina fula jävla race precis som att de skulle ha någon som helst jävla förbannade rätt till det... DET HAR NI INTE!!!!


Har sökt några jobb idag då jag inte vet hur jag ska göra, det mesta känns helt åt h-vete, orkar inte med allt jäkla dravvel från folk...


Tack gode gud för att A finns i bilden igen, det ger mig glädje  i denna stund... 


Nej, jag orkar inte med dumheter mer...

Nej, jag orkar inte ta emot mer skit...

Nej, jag orkar inte att ens bry mig...

Jag har faktiskt ett eget liv, hade vissa brytt sig så hade de vetat HUR jävligt jag haft det de senaste 2 månaderna men nej, varför ens fråga??? NU är det försent, jag tänker inte ens bry mig om att svara på frågor från folk som undrar vad det är som pågått eller pågår...

Jag vill leva mitt liv, inte andras...

Jag vill kunna få leva mitt liv, utan att andra försöker att dra ner mig i skiten...

Tack och lov så ser det ut som att det finns ljus i tunneln, när vissa saker rett upp sig så hoppas jag att vissa inser att loppet är kört...

Tjingeling...

ANNONS
Av Catti - 1 februari 2011 06:55

Har inte mått vidare bra de senaste dagarna, är så ledsen och förtvivlad men vad hjälper det?

Har till min glädje fått kontakt med några personer från mitt "förflutna", speciellt Anneli   

Var ner till henne i söndags och tog med den äldste sonen som är hennes fadderbarn, han fick en sjuh-vetes present av henne, jag måste vara galen som gick med på det   

Jag hade tenta igår och det gick allt annat än bra, tänker bara på Ulf, har ingen motivation till att plugga    Samtidigt så vet jag att han inte skulle bli glad om han visste, så på något sätt måste jag fixa detta...

Just nu längtar jag till helgen, då kommer Anneli hit och gud så skönt det känns att bara få se den bruttan igen   

Mellan 1993 och 1994 så bodde jag ovanför en krog och hade henne inneboende, sicka jäkla fylleslag vi hade... Killarna var snygga, eller kan det varit så att dom blev snygga för att vi var så jäkla fulla jämt??? Jaja, därom tvista de nyktra   

Det året är lite luddigt minst sagt, hembränt så det flödade, killar, och en minimal lägenhet som fylldes upp av min vattensäng som vi brukade sitta i och gunga i   

Kanske borde be 3 killar och en fru om ursäkt, men det är ju några år sedan så det är faktisk preskriberat   

Vilken tur att man i dagens läge sitter här och inte är en nerdankad alkis, gift sedan 16 år och har 3 underbara söner, livet borde vara helt underbart men tyvärr så är inte livet på en pinne för en finne helt problemfritt...   

Nu börjar det bli dags att fixa iordning mig för skolan så tjingeling på er...   

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se