Direktlänk till inlägg 26 februari 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 26 februari 2011 15:10

Jag vill fly bort, vet inte vart men just nu är jag så rastlös och vill bara bort...

Känns som att jag inte har någon, ensam, tom, självömkan kanske men det är så jag känner det...

Min vän är borta, han kommer aldrig tillbaka...

Vet inte om och i såfall vem jag kan lita på, har ju blivit sviken av så kallade vänner tidigare och jag är hellre ensam än att jag blir sviken igen...

  

Ulf, fan säger jag bara... Saknar dig så in i helvete... Min enda tröst älskade   är att du har frid... Sov i frid min underbara vän...

Mitt sista farväl av dig igår var fruktansvärt, tårarna ville inte sluta... Kyrkan var så fin och en dela av våra forna vänner var där, du är så saknad och omtyckt...


Funderar på att åka iväg en sväng i bilen och bara gråta ut, ensam någonstans utan att behöva hålla inne tårarna, utan att behöva visa mig stark...

Det finns vissa saker som man inte vill berätta för vem som helst, inte ens sin partner, men dessa saker kan man dela med sig av till en riktig vän.

Min vän är borta, jag vet att jag har honom hos mig var jag än är, men jag kan inte höra hans röst längre...

Ska ta och fixa lite här hemma och se om jag orkar hålla skenet uppe, helt otroligt vad folk är nonchalanta/lättlurade... 

Ett skratt eller leende betyder verkligen inte att man mår bra, jag säger inget heller, varför? Det är ingen idé, jag har lärt mig att vissa inte bryr sig och då tänker jag inte ens ödsla min energi på att ens försöka få någon till att lyssna och bry sig...

Ja, jag tror verkligen att ungefär 90% av min omgivning är falsk, det finns orsaker till det, vilka orsakerna är finns skrivna i tidigare bloggar...

Tänker inte ge svar på mina inlägg, detta är mina känslor och om någon tar åt sig så kanske det finns en orsak!!!

Tjingeling...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se