Direktlänk till inlägg 24 februari 2011

Ulf

Av Catti - 24 februari 2011 20:52

Ulf, jag saknar dig så oerhört mycket ;-(

Imorgon är det din begravning, då är det 1 månad sedan du valde att lämna oss.

Önskar att jag kunde gjort mer för dig, men samtidigt så vet jag att det var ditt belsut och därför valde du att inte höra av dig till mig denna gången.

Har suttit och tänkt tillbaka på minnena jag har, tittat på kort och lyssnat på musik.

I din bukett så har jag valt att stoppa ner en pumpa, efter att du gav mig en på vår sista alla hjärtans- dag så blev den ju en symbol mellan oss.     

Låten "DU" med Cajsa-Stina Åkerström finns mig ännu nära, det har den gjort sedan du gav mig singeln...

I dag har jag lyssnat mycket på Scorpions "Still loving you", jösses så galen du blev på mig när jag satt i ditt pojkrum och spelade den på högsta volym om och om igen, naturligtvis när inte dina föräldrar var hemma...

Våra år tillsammans betyder oerhört mycket för mig, det visste du om...

Att du var den som följde med och valde min brudklänning och fäljde mina barns uppväxt har varit ett stort stöd, men du hade inte behövt att skämma bort dom på veckodagarna ;-) men det var ju sån du var, och som du sa, det var din rätt att göra det...

DU är den mest underbara människan som funnits, DU är otroligt saknad...

Det blir en hemska dag imorgon, samtidigt så ser jag fram emot den för då får jag det verkligen bekräftat, att du äntligen fått frid i ditt vackra hjärta...

Du finns i mitt hjärta för evigt...

/Katta

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bettan

24 februari 2011 21:26

Stackare, känner med dig. Jobbigt. Tänker på dig. Du vet vart jag finns OM du skulle vilja höra utav dig...kramar i massor till dig.

 
fnulan

fnulan

25 februari 2011 09:55

Men hjärtevännen, så ont jag får inombordsm, vill krama dig, ta hand om dig och trösta dig i sorgen!
Visste inte... förlåt om jag inte hängt med, ser dig inte på FB konstigt nog! Men glad nu när jag hittade din blogg fina CAttis!

http://www.fnulan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se