Direktlänk till inlägg 24 februari 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 24 februari 2011 10:00

Jag blir galen på denna förkylningen, febern kan jag ignorera men nysningar, hosta, kliande hals och snorandet är det värre med   

Idag måste jag iväg till blomsteraffären och köpa buketterna inför begravningen, behöver även ta fram kläderna jag ska ha på mig, vad jag nu ska ha på mig   

Ska ta med pumpa prylarna och se vad dom kan göra med det, i buketten ska dom iallafall...

Linda ska sova över och följa med så ska vi hämta upp en gemensam kompis till mig och Ulf, för att sedan möta upp morsan och Carro på vägen.

Tror att det är dags för lite pluggande, läser världens sämsta bok och jag säger bara FYYYY Fan vilket sömnpiller... Den boken är värre än latinska glosor, är författaren lika tråkig som boken så lider jag med folk i hans omgivning   

Så nu blir det till att försöka läsa om hans dravvel och hoppas att inte somna hela tiden...

Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se