Direktlänk till inlägg 23 februari 2011

Rubrik saknas

Av Catti - 23 februari 2011 12:47

Vad lätt folk har för att säga vissa saker, men att leva upp till det är svårare...

Mycket snack och lite verkstad är vissas melodi i livet...

Vet att några läser vad jag skriver och utifrån deras brist på kontakt så tar jag för givet att de inte bryr sig så valet att bryta helt är inte svårt...

Lite osäker på om jag ska vara besviken eller ej, det var ju egentligen väntat...


I vilket fall som helst så går livet vidare, ska inrikta mig på att få vissa studier fixade idag, begravning på fredag, iväg med en trevlig dam på lördag och eventuellt en tripp "norröver" på söndag...

Vet inte vad jag ska ha på mig på fredag, hade tänkt att köpa något men tyvärr så går inte det   


I går satt jag och gjorde en lista över folk som ska få inbjudningar, har sållat rejält då jag lärt mig att vissa inte vill/kan och då spar vi på inbjudningskort samt porto...

Måste även planera allt annat runt omkring som kläder, mat osv...


Nu ska jag ta och vårda min förkylning som spökar, kanske är dags att gå loss på makens whisky   

Behöver även städa, fixa maten, pilla ihop pumpan, plugga, hämta en son samt allt annat som ingår i ett liv...

Eftersom jag fått samtal och sms från folk som jag inte vet vilka det är satt jag igår och rensade bort ALLA nummer från mobilen, eller rättare sagt så tog jag bort alla som inte haft någon kontakt med mig den senaste veckan...

Jag kommer inte att svara om jag inte vet vem det är som ringer eller skickar sms, är så trött på "hemliga" samtal och felringningar så hädanefter klickar jag bort okända nummer och sms raderas utan att läsas...


Ha en bra myggfri dag ute i kylan... Tjingeling

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se