Direktlänk till inlägg 27 januari 2011

Så jäkla ledsen =(

Av Catti - 27 januari 2011 23:15

Jag saknar dig Uffe...

DUvar min första stora kärlek.

DU var min absolut bästa vän.

DU fanns där när ingen annan fanns.

DUvar mitt största stöd när pappa dog.

DU var den som följde med och valde ut min brudklänning.

DU var den som jag kunde berätta allt för.

DU har för alltid en plats i mitt, min makes och mina barns hjärtan.

DU är den människa som ägt det vackraste hjärtat.

DU är enormt saknad.

DU kommer för alltid att finnas hon mig även nu när du är borta.

Sov gott älskade Uffe...

Denna låt fick jag av dig, dagen efter att jag gjort slut.

Den kommer jag alltid se som "vår" låt, även om du köpte den till mig på grund av tråkiga omständigheter... 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Catti - 13 mars 2015 08:12

Men ärligt, hur står det (s)till där uppe???? Är de 2 grå i inbördeskrig??? Hota om och om igen med att ta sitt liv, efter vad du gjort så finns det nog folk som vill hjälpa dig. Vet du ens om att du är patetisk? Vet du ens om vad du utsätter din...

Av Catti - 20 februari 2015 16:07

Äntligen så slipper jag dom, jag behöver aldrig mer ha med dom att göra.... TJOOOHHHOOOOO Hon tog och flög till varmare breddgrader och där lär hon trivas för sådan var hon.... Så skönt att slippa patrasket YEEEYYYYYYY I´M A LIVE!!!!!!!! Jag är...

Av Catti - 12 januari 2014 09:55

Varit vaken en stund och hunnit ta med Iza på en promenad, kan inte riktigt bli av med alla tankar. Försöker att inte fundera så mycket och speciellt inte på negativa aspekter men det är svårt... Tänk OM. ifall det är det värsta beskedet? Vill ...

Av Catti - 17 december 2013 06:33

Tja vad ska jag tro, kan jag råka ut för mer tro??? Som det är i dagens läge så har jag: *En bruten stortå *Droppfot *Ischias *Diskbråck i svanken *En kota som strular i ryggen *Benskörhet i ryggen *Karpaltunnelsyndrom i båda handlede...

Av Catti - 8 december 2013 06:19

Jisses vad tiden går fort, det är redan andra advent och jag är vaken sedan några timmar men de andra sover gott    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och här är det en liten kille som längtar, längtar både efter själva julafton med allt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se